سلام مهمان گرامی؛
برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست
از طريق این لینک عضو شوید.

سايت رسمي فريد اعرابيکمپين حمايت از فريد اعرابي

کلیک کنیدکلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: انواع راه های خودکشی.

مدیر بازنشسته
    پسندیده
    6
    مورد پسند : 12 بار در 5 پست
    اعتراض ها
    0
    اعتراض شده 0 بار در 0 پست

پیش فرض انواع راه های خودکشی.

خودکشی بسیار مهم است یعنی شما با اندکی تامل خواهید فهمید که یکی از راه حل هایی که برای هر مشکل پیشنهاد می شه خود کشی هست . البته خود کشی اداب و روش هایی دارد که بنده به اختصار براتون بیان می کنم :

قبل از اینکه روش های خود کشی رو بگم باید خاطر نشان شوم که خود کشی به دو پایه ی اصلی نیاز داره اول انگیزه ی خودکشی است شما حتما باید انگیزه ای واسه خود کشی داشته باشید مثلا حتما در عشق شکست بخورید و دست رفیقتون رو رو دست یکی دیگه ببینید به قول شاعر " خودم دیدم خودم دیدم دست روی دستاش می ذاری " یا اینکه در کنکور قبول نشید با اگرم رشته ی کمک پرستاری پشت کوه رزرو شدید همون ترم اول مشروط شید یا اینکه برای بار 48 توی امتحان رانندگی قبول نشید یا اینکه حتی از پس هک کردن میلاد هم بر نیومدید چه برسه به من یا اینکه مدیر یه وب لاگ آبکی باشید یا هر چیز دیگه اما فراموش نکنید شما یک ایرانی هستید و حتی اگه به طور کاملا اتفاقی مرحوم شید دور و بریاتون حتما چند تا انگیزه ی توپ واسه خود کشی شما پیدا می کنن پس اصلا نگران نشید اگه انگیزه ای ندارید ولی می خواهید خود کشی کنید دوم جرات و هوش و درایت کافی لازمه ی خود کشی است . فکر کردید الکیه؟ کاملا درست فکر کردید . اکثر خود کشی ها اتفاقی است مثلا طرف سرش درد میکنه می خواد حسابی سر دردش خوب شه عوض یکی , بیست و یکی قرص می خوره و می میره یا اینکه دقیقا وقتی همه ی خواسته هاشو از روی پشت بوم گفت و انجام شد و تصمیم داشت بیاد پایین پاش لیز خورد و مغز اومد تو اسفالت . اما حالا روش های خود کشی :

1- خود کشی با قرص : چون بسیار بدون درد هست اکثرا این روش رو انتخواب می کنن من هم پیشنهادش می کنم فقط هواستون باشه هر قرصی رو نخورید مثلا اگه از قرص های مسهل استفاده کنید دیگه بهش نمی گن خود کشی می کن کثافت کاری

2- پرش از ارتفاع : این روش به دلیل هیجان زیاد طرفدارهای مخصوص به خودشو داره اما پیشنهاد نمی شه چرا که اصلا آخرش تضمین شده نیست ممکنه فقط دست و پاتون بشکنه یا اصلا جایی فرود بیاید که هیچیتونم نشه دیده شده طرف خودشو از طبقه 100 انداخته پایین و تا یک متری زمین هم زنده می مونده 3- خودکشی با برق : درسته شما می میرید و دیگه کاری به کار این دنیا ندارید اما می خواهید خودتونو بکشید چرا روش پر خرج انتحواب می کنید اونم تو کشور ما که برق کمه و مدام قطع می شه . به فکر قبض آخر برج باشد و خودتونو به روش دیگه ای بکشید

4- روش او یک فرشته بود : روش بسیار عالی که واسه همه پیشنهاد می شه چون اگه خودتونو بندازید جلوی ماشین یه بدبخت هم میمیرید و به هدفتون می رسید هم کلی پول گیر ورثتون میاد و یه عمر دعات می کن . تازه اگه نمیری می تونید خودتونو آویزون طرف کنید که منو بگیر . که اگه بگیرتتون که دیگه نمی خواد خودتونو بکشید ( این قسمت دوم مخصوص نسوان بود )

5- خود کشی در وان حموم : اگه اهل فیلم باشید حتما دیدید که تو فیلما وان حموم محل انواع و افسام جنایات هست حتی در فیلم های زیر نویس فارسی . توی وان شما مختارید خودتونو به انواع و اقسام روش ها بکشید مثلا سشوار رو بندارید تو آب با سرتون رو مدت یک ربع زیر آب نگه دارید ( اگه نتونستید می تونید از یکی از دوستانتون کمک بگیرید . میلاد کمک نمی خوای؟ ) یا روش های دیگه فقط بادتون باشه اگه از این روش استفاده می کنید حتما یه نامه ی ندامت بنویسید پای کسی گیر نیافته

6- خود آویزی : اگه عشق وسترن و آل کاپون هستید این روش پیشنهاد می شه اما منتظر این تباشید که یکی بیاد و با تفنگ طناب رو پاره کنه همه رو بکشه و شما رو نجات بده . در این روش شما حتما مرحوم میشید. سعی کنید گرهی که می زنید محکم باشه

7- روش های خفن : این روش ها چون توش خون و خونریزی میشه اصلا خوب نیست شما که اهل نماز روزه اید دیگه چرا؟ شما دیگه باید به نجس و پاکی اهمیت بدید

8- روش شوماخری : اگه شما هم بین رفیقاتون به شوماخر ومعروفید مطمین باشید به دنده ی 3 نرسیده مرحوم شدید این روش هم پرخرجه واسه همین اگه می خواهید مایه دار جلوه کنید بعد از فوتتون از این روش استفاده کنید . اگه دیدید همه از گیرتون در میرن و هیشکی با شما تصادف نمی کنه تیر چراغ برق و یا سقوط از پل و دره هم بد نیست

9- روش من تورو می خوام : این روش کاملا پسرونست یعنی یه پسر اول عاشق یکی می شه بعد اون غالش می ذاره بعد پسره معتاد می شه بعد یه شب تو جوب پیدا می شه . خیلی روش بی مزه و به درد نخوریه ولی نمی دونم چرا اینقدر طرفدار داره

10- روش آخر : این روش بسیار خطر ناکه و ابدا پیشنهاد نمی شه اما اگه هیچ کدوم از نه روش بالا کارگر نشد می تونید با برو بچ بیا تو صفا و بلخصوص خود بنده در بیافتید تا ما کاری باهاتون بکنیم که از زندگی سیر شید.
    شما کدوم راهو انتخاب میکنید؟

2. # ADS
    برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
    http://www.forum.qomiha.com/thread785.html

کاربر تازه وارد
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    اعتراض ها
    0
    اعتراض شده 0 بار در 0 پست

امین جون آخرش خودت کدوم راه رو انتخاب کردی

کلمات کلیدی این موضوع

10، 100، 3، 4، 48، 8، فقط، فهمید، فیلم، فکر، فارسی، فرود، فراموش، فرشته، قول، قبول، قبض، قرص، قرصی، قسمت، قطع، من، منو، منتظر، مهم، میلاد، میکنه، میکنید؟، میاد، میره، میشه، میشید، مایه، ماشین، متری، محل، مخصوص، مدیر، مدام، مدت، مرحوم، مزه، مشکل، معتاد، مغز، نمی، نماز، چند، چه، چون، نویس، نیاز، چیز، نیست، نکنید، نگه، نگران، نامه، نجات، نجس، نخورید، ندارید، چرا، چرا؟، چراغ، نرسیده، نشه، نشید، نشان، نشد، همه، همون، همین، هواستون، هوش، هیجان، هیشکی، هک، های، هایی، هر، هست، هستید، وقتی، ولی، واسه، وب، یکی، یعنی، کلی، کمک، کنم، کنن، کنکور، که، کوه، کافی، کاملا، کارگر، کثافت، کدوم، کردن، کردید، کسی، کشور، گفت، گن، گیر، پل، پول، پیدا، پیشنهاد، پایه، پایین، پاره، پرستاری، پرش، پس، پسره، پشت، آل، آبکی، آخرش، اقسام، البته، اما، امتحان، انواع، انگیزه، انتخاب، انجام، اندکی، انداخته، اهل، اهمیت، اول، اونم، اینقدر، اینکه، ایرانی، اکثر، اگه، اتفاقی، اختصار، اداب، ارتفاع، از، است، استفاده، اصلی، اصلا، بچ، بنویسید، بنده، به، بهش، بوم، بود، بیان، بیاید، بیاد، بیست، بگم، بگیر، بگیرید، با، بالا، باید، بار، باشه، باشید، باشد، ببینید، بخورید، بده، بدون، بدبخت، برق، برو، برای، براتون، برج، برسه، بسیار، بعد، تفنگ، توی، توپ، توش، تیر، تامل، تازه، ترم، تصمیم، تصادف، تضمین، جلوه، جلوی، جایی، جرات، حل، حموم، حالا، حتما، حتی، حسابی، خفن، خون، خونریزی، خوام، خواهید، خواد، خواسته، خوب، خودم، خودکشی، خودتونو، خودشو، خوره، خورد، خیلی، خاطر، خرج، خطر، دلیل، دنیا، دو، دوم، دور، دیگه، دیدم، دیده، دیدید، داره، دارد، داشته، در، دره، درد، درست، دست، روی، روزه، روش، رانندگی، راه، ربع، رسید، رشته، زمین، زنید، زنده، زندگی، زیاد، زیر، سقوط، سیر، سرتون، سرش، سشوار، سعی، شما، شه، شوم، شکست، شاعر، شب، شده، شدید، طناب، طور، طبقه، طرف، عمر، عوض، عالی، عاشق، عشق

نمایش برچسب‌ها